EBM 2011
23-27 February
RIGA

Tuesday, September 28

Es ar, es ar!!

Heijā - beidzot sapratu, kā šeit ir iespējams kaut ko ierakstīt! :)

hehe - Ībijam jāmeklē pludmales čībiņas!! Šodien ar Jūliju!!! bijām uz Brazīliju - tiešām jauka un atsaucīga tā meitene. Viņa piekrita, ka varam rīkot EBM 5dienas party pie viņiem un par telpām varēsim nemaksāt! Tiešām feini!!
Mums vienīgās izmaksas būs par bārmeņiem, DJ, viesmīļiem, kas savāktu glāzītes un jānoorganizē arī apsardze gan pie laukuma - lai neiet ar dzeramajiem un apaviem smiltīs, gan arī vajadzētu apsargus, ja nu gadījumā kas...
Ar Almu jau runājām - varbūt vispār mēs varētu uz visiem vakariem nolīgt kādus apsargus par nelielu samaksu - kādi 15Ls par nakti.
Tā ka ja redzat kādu izskatīgu, un miesasbūvē paprāvāku džeku, kas varētu visu party laiku izturēt bez alkohola lietošanas un nepieciešamības gadījumā ieviest kārtību "pārkarsušo" tussētāju pulciņā, tad variet piedāvāt piestrādāt! :)
Vēl viņai ļoti interesēja kādi praktikanti - kas varētu palīdzēt ar dažādiem sīkiem uzdevumiem - piemēram relīdzes rakstīšana, palīdzība kādos pasākumos, ar bukletiņiem, utt.
Vēl nosūtīs visu info un tad jau runāsim tālāk, bet vietu norezervējām!!


Un tas vēl nav viss... Vakar ar Almiņu bijām Dizaina fabrikā! Vieta jau feina - tāda stilīga! BET... dušas... viņa piekrita, ka laukā varam izlikt to konteineri, bet tas būtu laukā... Iekšā ēkā reāli nav iespējams dabūt! Un tad varu iedomāties to skatu, kā mēs no rīta ar lielām sniega lāpstām atrokam taciņu līdz dušām... un ja laukā kādi -20 grādi... brrrr... šādu EBM ar ilgi atcerētos. Turklāt varētu sanākt padārgi... Uz ballītēm viņa par dienu parasti prasot ap 1000Ls... mums tā protams būtu cita cena, bet tik un tā... gaidam, kad mums atsūtīs tāmīti - varēsim izvērtēt šo iespēju!


Piebraucām arī pie tā Big Apple kluba - var jau būt ka +  ir tas, ka ir relatīvi tuvu... bet... es labprātīgi tajā rajonā uz klubu neietu... kaut kā nekārojas "iepazīties" ar vietējo publiku... Manuprāt ir daudz citi, labāki varianti! ;)


Un vēl - piestājām mazliet pie tās vienas skolas, kas ir uz Slokas un Dzirciema ielas stūra... laikam 34.vsk. - tā krievu skola. Ehhh... kaut kā ir jāsadomā, kā viņus pierunāt mums iznomāt to sporta halli!! Viņiem ir jauna piebūve - atsevišķa sporta halle un izskatās, ka vecā sporta zāle ar vēl darbojas!! Līdz ar to, it kā nevajadzētu mūsu dēļ atcelt mācības!
Te tiešām ir jāsagatavo tāds ideālais piedāvājums, jāsarunā tikšanās laiks un jāiet & jārunā!! Būs mazliet challenge - bet mums tiešām vajag šito skolu dabūt!! Tas būtu 2min attālumā no Stradiņiem!!!


Sazinājos arī ar Stradiņiem - par to viņu sporta zāli vēl nav atbilde, bet par video filmēšanu - piedāvāja 1.okt - šī 5diena, jo tad viņiem tur ir kaut kāds pasākums - nebūtu jāfilmē tukšas telpas... Kā vispār būs ar filmēšanu - laiks nav atlicis daudz!!  Esmu gatava būt TV star! :p :)


Uj... laikam būtu jāiet gulēt!
Jāpasapņo, cik mums būs foršs EBM!! :))

Ar smaidu uz priekšu,
Evita

No comments:

Post a Comment